Over Omnis Zorg


Omnis Zorg is een innovatieve specialistische zorginstelling. De zorg die wij bieden kenmerkt zich door: onvoorwaardelijke acceptatie van alle betrokkenen, zorg op maat voor elke individu en een integratieve aanpak van behandelen, ondersteunen en vrijetijdsbesteding. Wij richten ons op jongeren, jong volwassenen en zijn of haar systeem.

 

Het is onze overtuiging dat veiligheid en je veilig voelen de basis is om je als mens te kunnen ontwikkelen. We creeren daarom een leef en behandelomgeving waar een ieder kan zijn wie hij of zij is en waar hij of zij onvoorwaardelijk welkom is. Wij vinden het belangrijk dat we gezamenlijk werken aan de doelen die voor de jongere zelf en zijn of haar systeem belangrijk zijn. Samen met de jongere maken we zijn of haar behandel- en ondersteuningsplan en kijken we wat voor hem of haar werkt. Het netwerk van de jongere wordt, indien mogelijk, altijd betrokken in de behandeling.

 

Omnis Zorg werkt met een multidisciplinair team. Dit doen we omdat we erin geloven dat we met het combineren van verschillende expertises een zo compleet mogelijk behandelaanbod aanbieden. Een aanbod waarmee we ook het beste de individuele hulpvragen van een ieder kunnen beantwoorden.